آشپزی مدرن

آشپزی

استیک مرغ زعفرانی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:٥٥ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۸ خرداد ۱۳٩٢
 


موادلازم:
۱/۲ قاشق غذاخوری عصاره زعفران الیت حل کرده
   ۲ عددسینه مرغ
   ۲ عدد،پیازمتوسطرنده شده
   ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
   ۴ قاشق غذاخوری آبلیمو
      فلفل سیاه به میزان لازم
مواد لازم :برای سس ماست
۱/۲ پیمانه ماست خامه‌ای
   ۱عدد خیارشورمتوسط نگینی خردشده
   ۱ قاشق غذاخوری سس خردل
   4 قاشق غذاخوری آبلیمو
   ۲ قاشق غذاخوری نعناع ساطوری شده
طرز تهیه:
 سینه مرغ را کمی بکوبید تا ضخامتش یکنواخت شود.
آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع،عصاره زعفران و فلفل مخلوط کنید.چند قسمت ازسینه مرغ را با چاقوسوراخ کرده و حداقل 2 ساعت در مایه زعفران بخوابانید. روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ کنید و سینه‌های مرغ را 15 دقیقه در آن سرخ کنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود.مرغ سرخ شده را با سس تزیین وسرو کنید.
منبع زعفران الیت