آشپزی مدرن

آشپزی

قابلی پلو افغانی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:٥٠ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۸ خرداد ۱۳٩٢
 


موادلازم:
 400 گرم گوشت گوسفند یا گوساله خرد شده
۲۰۰ گرم خلال پسته و بادام خیس خورده
 ۱/۲ پیمانه شکربرای هویج و
 ۱/۲ پیمانه برای کارامل
    ۴ پیمانه برنج هندی
    1 عدد پیازبزرگ،نگینی خرد شده
    5 عددهویج بزرگ خلال شده
    1 پیمانه کشمش
       زیره و پودر هل به اندازه دلخواه
       نمک فلفل و سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه:
 گوشت را با پیازدر تابه با کمی روغن روی حرارت تفت داده تا آب گوشت کشیده وبا پیاز سرخ شود. فلفل ونمک وزرد چوبه را اضافه وبا مقداری آب گذاشته تا گوشت پخته شود. خلال های هویج را با کمی روغن کاملا تفت داده و شکر را اضافه کنید.تا باهم ترکیب و هویج مزه دارشود. کشمش را تفت داده و بعد خلال های بادام و پسته را هم به کشمش اضافه وتفت دهید. سپس از روی حرارت برداشته کنار بگذارید.
1/2پیمانه شکر را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط بدون استفاده از قاشق گذاشته تا ذوب شده و به رنگ قهوه ای درآید.سپس نصف پیمانه آب جوش را با احتیاط به آن اضافه کرده وقتی کاملا رقیق شد از روی حرارت بردارید.گوشت پخته و سرخ شده را با هویج وترکیب خلال وشربت مخلوط کنیدو یا جدا گانه  لابلای برنج بپاشید و روی آن ازترکیب زیره و پودر هل بپاشید. سپس روی حرارت دم برنج را گرفته وبا حرارت ملایم به مدت 40-۵۰ دقیقه گذاشته تا برنج دم کشیده وآماده شود.شما می توانی کشمش را جداگانه در زمان سرو غذا روی پلو بریزید.