آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

رول شکلات جنگل سیاه
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:٠۱ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٩ خرداد ۱۳٩٢
 


موادلازم: برای ۱۰ نفر
220 گرم شکر کاستور  
425 گرم گیلاس های سیاه وسفید خرد شده
۱۵۰ گرم شکلات تیره ذوب شده
۳۰۰ میلی لیترخامه زده شده
  ۵۰ گرم شکلات تیره ذوب شده
    4 عدد تخم مرغ زرده وسفیده جدا شده
    2 قاشق غذاخوری آرد ساده
    1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
    فررا با حرارات 195 درجه سانتیگراد ویا۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.یک قالب به سایز ۲۶*31 سانتیمتربا کاغذ پخت پوشش دهید.
طرزتهیه:
زرده تخم مرغ را کمی زده وشکروآردرااضافه وهم زده،تا زمانی که ضخیم وخامه ای شود.سفیده تخم مرغ راهم کاملا زده تا سفید وخامه ای شود. ۱۵۰ گرم شکلات ذوب شده را به ترکیب زرده اضافه و مخلوط کرده سفیده را هم اضافه وهم زده تا کاملا ترکیب یکدست شود. سپس خمیر آماده شده را در قالب بریزید ودرفربه مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.تا کیک پخته شود. وقتیکه کیک آماده شد آنرا ازفرخارج کرده ودریک حوله رول کنید. به مدت ۲۰ دقیقه کنار گذاشته تا سرد شود. خامه و ۵۰ گرم شکلات ذوب شده را با وانیل زده تا یک دست و ضخیم شود. سپس گیلاس های خرد شده را توی ترکیب بریزید و مخلوط کنید.سپس حوله را از دورکیک بازکنید وسطح کیک را با ترکیب شکلاتی پوشش دهید و دوباره کیک را رول کنید و۲۰ دقیقه کنار گذاشته وبعد روی رولت را با پودر کاکائو و پودرقند تزیین و سروکنید