آشپزی مدرن

آشپزی

سالاد تابستانی سالسا
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:٢۳ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٩ خرداد ۱۳٩٢
 


 

موادلازم:برای۴ نفر

430 گرم انبه پوست گرفته ونگینی خردشده

۲۰۰ گرم فلفل دلمه سبزریزخرد شده

۱۴۰ گرم خیاردرشت،نگینی خرد شده

125 گرم ذرت

1/2 یک پیازنگینی خرد شده

1/3 فنجان گشنیز خرد شده

1/4 فنجان سس فلفل شیرین

   1 قاشق چایخوری سس ماهی

طرزتهیه:

 انبه، پیاز، خیار،ذرت وفلفل،گشنیز،سس ماهی و سس فلفل شیرین را دریک کاسه متوسط​​، خوب مخلوط کنید.از این سالاد در کنار انواع گوشتهای کبابی وسفید استفاده کنید