آشپزی مدرن

آشپزی

دسر لیمو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:۳٠ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٩ خرداد ۱۳٩٢
 


مواد لازم:
۲۰۰ گرم بیسکویت کوچک شکلاتی یا قهوه ای
۳۷۵ میلی لیتر شیر
۵۰ گرم پودر قند
۴۰ میلی لیتر آب لیمو
۳۵ گرم آرد ذرت
۴۰ گرم کره
۱ قاشق چایخوری رنده پوست لیموترش
۲ قاشق پودر نارگیل
کمی رنگ زرد(اختیاری)
طرز تهیه:
شیر، شکر، آرد ذرت،رنده پوست لیمو راباهم در ظرفی بریزید ومخلوط کنید. سپس روی حرارت قرار داده تا کمی غلیظ شود. سپس آبلیمو وکره را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید.از روی حرارت برداشته و مقداری از بیسکویت های کوچک را توی ترکیب بریزیدو در ظرفهای مخصوص سرو را از مخلوط پر کرده وبه مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.