آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

برانی اسفناج
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٤٥ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱٢ تیر ۱۳٩٢
 


:موادلازم : برای5 نفر
۱/2 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه 
30 گرم کره یا روغن زیتون 
1 کیلوگرم ماست غلیظ 
۲ کیلوگرم اسفناج 
1 قاشق مرباخوری شنبلیله خشک 
۱ پیمانه گردو خرد شده 
۲ بسته عصاره‌ی سیروزیتون 
طرز تهیه :
اسفناج را پس از تمیز کردن، خرد کنید و در قابلمه بریزید تا بپزد. اسفناج پخته را در صافی بریزید تا آب آن کاملاً کشیده شود. سپس کره یا روغن را روی حرارت قرار دهید و شنبلیله خشک، فلفل سیاه و اسفناج پخته را به آن اضافه کنید. اکنون عصاره‌ی سیر و زیتون را در مقداری از آب باقیمانده اسفناج پخته حل و به مواد اضافه کنید و حدود 5 دقیقه روی حرارت مرتب هم بزنیدوگذاشته تا سرد شده،سپس نیمی از گردوی خرد شده و ماست را با مواد مخلوط کنید و برانی آماده شده را در ظرف مناسبی بریزید. در صورت دلخواه با بقیه مغز گردو، سطح برانی را تزیین کنید.