آشپزی مدرن

آشپزی

حموس با آوکادو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:۳۸ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۸ تیر ۱۳٩٢
 


موادلازم:برای ۸ نفر
۱-۳/۴ فنجان نخود پخته شده
۱/4 فنجان روغن زیتون یا تا ۱/۲ فنجان
۱/۳ فنجان گشنیزخرد شده
۳/۴ قاشق چایخوری نمک یا بیشتر بدلخواه
1 عدد آوکادوپوست گرفته خرد شده
1عدد فلفل قرمزخرد شده
1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
4 قاشق چایخوری ارده
1 قاشق چایخوری سس فلفل تند
طرز تهیه:
پوست نخود را بگیرید.اینکار10-15 دقیقه طول می کشد.سپس با ۱/۴ روغن زیتون درمیکسر بریزید.اگر پوست نخود را نگیرید باید از ۱/۲ فنجان روغن استفاده کنید.تا نخود حالت بافت خامه ای داشته باشد. آواکادو، گشنیز، فلفل قرمز،آب لیمو،ارده، سس فلفل و نمک راهم به نخود اضافه کنید. سپس میکسررابه مدت 2-3 دقیقه روشن کنید.تا تمام ترکیب باهم مخلوط  و بصورت پوره در آورده شود.شما میتوانید مخلوط را به مدت 3 روز در یخچال ،نگهداری کنید باید در ظرف دربسته پوشش داده شود.با نان بیتا و سبزیهای دلخواه سرو کنید