COOKING

آشپزی

کوکوی سیب زمینی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:٠۳ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۸ تیر ۱۳٩٢
 


موادلازم:
685 گرم سیب زمینی
3/4 فنجان پودر سوخاری
3/4 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری فلفل
   1 عدد پیاز بزرگ
   2 عدد تخم مرغ، زده شده
   1 قاشق غذاخوری نشاسته ویا آرد سیب زمینی
       نمک و فلفل
      روغن هسته انگور یا روغن بادام زمینی برای سرخ کردن
طرز تهیه:
سیب زمینی را درمیکسرریزرنده کنیدو در ظرف آبی سرد بریزید تا سیاه نشود. پیازرا هم رنده کنید و با سیب زمینی درآبکش بریزید تا آب اضافه آن خارج شود. سپس سیب زمینی و پیاز را دردستمال ویا حوله ای تمیزبریزید وبا پیچاندن آن آب اضافه را خارج کنید. سیب زمینی و پیازآب گرفته شده را با تخم مرغ، نمک، فلفل، نشاسته سیب زمینی و پودر سوخاری را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید روغن را درتابه بریزیدو روی حرارت قرار داده تا داغ شود. ازترکیب به اندازه دلخواه برداشته ودردست کمی آن را فشار داده تا آب اضافی آن گرفته و بعد آن را در دست گرد و منظم کنید و در روغن قرار داده تا دو طرف آن سرخ و طلایی شود.بعد روی پنجره فلزی قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود. اگر مخلوط کمی دارای انسجام لازم نبود 2 قاشق چایخوری نشاسته سیب زمینی و 1 عدد تخم مرغ دیگر می توانید اضافه کنید. سپس با سس دلخواه ویا ماست چکیده یا خامه تزیین و سرو کنید.