آشپزی مدرن

آشپزی

برگر بوقلمون ترکیه ای
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٦:٢۸ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۸ تیر ۱۳٩٢
 


مواد لازم :۱۰ برگر
۱-۱/2 قاشق غذاخوری سیب رنده شده دلخواه
۱-۱/۲ قاشق چایخوری پودرفلفل قرمزدودی
۱-۱/۲ قاشق غذاخوری کره یا روغن زیتون
  ۵۷۰ گرم گوشت بوقلمون بدون چربی چرخ شده
   ۱/4 فنجان جعفری تخت برگ تازه، ریز خرد کرده
   ۳/۴ قاشق چایخوری پودرزیره سبز
   ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
   ۱/۴ قاشق چایخوری پودرفلفل قرمز
   ۱/2 قاشق چایخوری نمک، یا بیشتر به طعم
   1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه، یا بیشتر به طعم
    ۱۰ عدد نان برگر
      1 تکه مغزنان سفید
      2 قاشق غذاخوری پیاز،رنده ویا ریزخرد شده
      1 عدد تخم مرغ
         روغن نباتی برای سرخ کردن (اختیاری، اگر کباب)
         برگ کلم و یا کاهو کره، گوجه فرنگی حلقه شده،

مواد لازم :برای سس
۱-۱/۲قاشق چایخوری رنده پوست لیمو
۱/2 فنجان سس مایونز
   2 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد کرده
   1 قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد کرده
   1 قاشق غذاخوری آب لیمو
      طرز تهیه سس:تمام مواد را باهم ترکیب کنید.

طرز تهیه:برگر
مغز نان سفید را با روغن زیتون خوب مربوط کرده وکناری گذاشته ،گوشت ، جعفری خرد شده، پیاز، تخم مرغ، فلفل قرمزدودی، زیره سبز، پودرسیر، فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه و سیب را با هم در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. سپس مخلوط رابه ده قسمت تقسیم و در دست گرد و منظم کنید ، شما می توانیدبا قلمو روی برگرها را با کره یا روغن ذوب شده چرب کنید و بعد درفر از قبل گرم شده به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه و یا روی حرارت مستقیم آتش کباب و یا در روغن به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه یا تازمانیکه کامل پخته شود، سرخ کنید. سپس توی نانها را با کره و یا روغن کمی چرب کرده و درفر به مدت ۲-۳ دقیقه با درب باز قرارداده تا ترد و طلایی شود.
سپس بین هردو نان را با کمی از سس آماده شده پوشش داده ویک برگر ،حلقه گوجه فرنگی برگ کاهو و یا کلم تزیین و سرو کنید.