آشپزی مدرن

آشپزی

رولت کدو تنبل
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:۳۳ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢۳ تیر ۱۳٩٢
 


 

موادلازم :برای کیک

3/4 فنجان آرد همه منظوره

1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر

1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین

1/4 قاشق چای خوری جوزرنده شده

1/2 قاشق چای خوری نمک

   1 قاشق چای خوری پودر دارچین

   1 قاشق چای خوری پودرزنجبیل

   3 عدد تخم مرغ بزرگ، در دمای اتاق

   1 فنجان شکر دانه ریز

3/4 فنجان کدو تنبل پوره شده

1/4 فنجان شکر، به علاوه اضافی برای روی حوله

موادلازم :برای توی رولت

1-1/4 فنجان پودر قند

   1/4 فنجان زنجبیل قندی خشک ریزخرد شده

  340 گرم پنیر مارسپانی یا پنیر خامه ای

      2 قاشق غذاخوری خامه سنگین

         کمی نمک

 فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت ویا 190 درجه سانتیگراد روشن کنید.

گریس 13 18 1 اینچ ماهی تابه ورق. خط ماهی تابه را با کاغذ کاغذ پوست و چربی و آرد کاغذ.

طرز تهیه:

آرد، بکینگ پودر،جوش شیرین، دارچین، زنجبیل، جوز، و نمک را با هم در ظرفی الک کنید.تخم مرغ وشکر رابا همزن برقی زده تا صاف وکرکی شود.پوره کدو را هم اضافه وهم زده وبعد مخلوط آرد را اضافه کنید وکاملا هم زده تا صاف ویکدست شود.سپس خمیر را توی سینی بریزید وروی آن را صاف کنید.در فربه مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قراردهید.روی یک حوله 1/4 فنجان شکر را الک کنید بطوریکه سطع حوله پوشانده شود .سپس کیک آماده شده را از فر خارج کرده و روی حوله قرار داده وآن رابه آرامی تا گرم است رول کنید.

پنیر خامه ای را باخامه وپودر قند را با همزن برقی به مدت یک دقیقه زده تا کاملاصاف وترکیب شود.سپس زنجبیل ونمک راهم به ترکیب اضافه وهم بزنید.سپس کیک را از توی حوله خارج کرده وروی کیک را کاملا با کرم زده شده بپوشانید ودوباره رول کنید.روی کیک را با پودر قند الک شده تزیین کنید.

By: Sam