آشپزی مدرن

آشپزی

لقمه مکزیکی گوشت
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:٠٤ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢۳ تیر ۱۳٩٢
 


مواد لازم:

۲۳۰ گرم گوشت گاو قسمت راسته
۱/۵ قاشق غذا خوری روغن نباتی
3/4 فنجان سس سالسا
1/3 فنجان سس گوجه فرنگی
۱/5 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای بسته بندی شده
۱/۵ قاشق غذاخوری خردل دیژون
6 عدد نان ذرت
کاهو خرد شده، 
گوجه فرنگی برش زده
طرز تهیه :
گوشت را نواری برش بزنید وبا آب پیاز وکمی سویا سس مزه دارکرده وچند ساعت گذاشته تا ترد شود.سپس در تابه چدنی کمی روغن بریزید و روی حرارت گذاشته ، گوشت را توی تابه بریزیدوتفت دهید.هردوسس و شکر را با سس خردل اضافه کرده و خوب ترکیب کنید.سپس با کاهو وگوجه فرنگی در میان نانها بریزید وبا سبزیجات و سس دلخواه تزیین و سرو کنید