COOKING

آشپزی

متیلف با طعم رزماری
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:٢٩ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢۳ تیر ۱۳٩٢
 



موادلازم:برای ۴ نفر
1-1/2 قاشق چایخوری رزماری خرد شده
1-1/3 فنجان پودر سوخاری
  228 گرم گوشت راسته بدون چربی چرخ شده
  228 گرم ران بوقلمون چرخ شده
   1/2 یک پیاز متوسط ریزخرد
   1/2  قاشق چای خوری فلفل قرمز
   1/2 قاشق چایخوری فلفل سفید ویا سیاه
   1/3 فنجان سس گوجه فرنگی
   2/3 فنجان سیب خوراکی ریزخرد شده
   2/3 فنجان سس کباب مود علاقه خود رقیق شده با کمی آب،
      1 عددتخم مرغ
      1 قاشق غذا خوری خردل دیژون
      1 قاشق غذا خوری ترب کوهی خرد ویا رنده شده
      2 حبه سیر بزرگ، ریزخرد کرده
      1 قاشق چای خوری نمک
 فررابا حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ویا 175درجه سانتیگراد روشن کنید. وبعد حرارت رابه ۱۶۵ درجه فارنهایت ویا ۷۵ درجه سانتیگراد کاهش دهید.توی سینی یک ورق فویل پهن کنید وبا اسپری روغن روی فویل را چرب کنید.
طرز تهیه :
به جز 2/3 فنجان سس را باقی مواد در دستور داده شده را توی ظرفی باهم ترکیب کنید وخوب ورز دهید .اگر مخلوط کمی مرطوب ویا دارای چسبندگی لازم نبود .کمی پودر سوخاری اضافه کنید.سپس تمام ترکیب را بصورت یک بیضی در آورده وتوی سینی چرب شده قرار دهید. روی متیلف را با یک قلمو با سس پوشش دهید.درفربه مدت ۳۰ -۴۰ دقیقه قرار دهید ودر طول پختن در فر مرتب روی میتلوف رابا سس پوشش دهید. البته حرارت در فرها متفاوت هست ومواظب باشید کاملا پخته شود.