آشپزی مدرن

آشپزی

مرغ کبابی با تزیین سالسا
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:٤۳ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢۳ تیر ۱۳٩٢
 


مواد لازم :برای سالسا
1/3 فنجان برگ گشنیزخرد شده
۱/3 فنجان پیازقرمزخردشده
۱/2 فنجان پوست کنده، خیار کمی درشتتر خرد
   1 قاشق غذاخوری فلفل سبزریز خرد شده
   1 قاشق غذا خوری آب لیمو
   1 عدد انبه، پوست کنده ونگینی خرد شده
       نمک و فلفل
مواد لازم : برای مرغ با پوست
1/4 فنجان آبلیمو
1/4 فنجان روغن زیتون
   ۱ قاشق غذا خوری سیر خرد کرده
   ۱ عدد پیاز بزرگ خرد شده
   4 نیمه سینه مرغ
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت ویا ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه: سس سالسا
انبه، خیار،فلفل، پیاز قرمز، آبلیموو برگ گشنیز راباهم در یک کاسه  خوب مخلوط کنید. نمک وفلفل را به سلیقه خود اضافه کنید.

طرزتهیه: برای مرغ
در یک کاسه بزرگ آب لیمو، روغن، پیاز،سیرونمک، فلفل را با تکه های مرغ ترکیب کنید ودوساعت کنارگذاشته تا مزه دارشود. سپس مرغ را ازطوری در سینی چیده که قسمت پوست آن رو به بالا باشد. تکه های مرغ را در فر به مدت ۲۵ -۳۰ دقیقه کباب کنید.سپس میتوانید پوست مرغ را جدا کرده ودو دقیقه دیگر گذاشته تا روی مرغ طلایی شود.
 Cooking