آشپزی مدرن

آشپزی

لگیمات
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٥٩ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢٧ تیر ۱۳٩٢
 


مواد لازم:
1 لیوان آرد سفید
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق مرباخوری آرد برنج
1 قاشق مرباخوری پکینگ پودر
1 قاشق غذاخوری مایه خمیر فوری
1 قاشق غذاخوری ماست
  آب به مقدار لازم
طرزتهیه:
ابتدا تخم مرغ را با ماست و خمیرفوری و آرد برنج و پکینگ پودر خوب مخلوط کنید. سپس آرد را اضافه و خمیررا مخلوط ورز دهید.
اگرکه خمیر سفت بود کمی آب هم به آن اضافه کنید. تا خمیر رقیق شود(توجه شود که خمیر باید حتما مانند ماست رقیق باشد).خمیر را به مدت یک ساعت در جای گرمی گذاشته تا خمیرحجیم شود.
روغن را داخل تابه بریزید. بعد مایه بدست آمده را با قاشق بر داشته و در روغن داغ شده بریزید.خمیردرداخل تابه پف کند و به اندازه گردویی بزرگ می شود.باید شیرینی کمی طلایی رنگ شود.وقتی که شیرینیها آماده شده در شهد قرارداده وبعد در صافی بریزید تا شهد اضافه آن گرفته شود.با پودر پسته ویا نارگیل تزیین کنید.
طرز تهیه : شیره
1 لیوان شکر را با دو لیوان آب مخلوط می کنیم و کمی زعفران و گلاب را هم به آن اضافه می کنیم و روی گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و مواد مثل عسل غلیظ شود .
Kouroshe sar ashpaz