آشپزی مدرن

آشپزی

کرم سفید با طعم نعنا
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٠٦ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢٧ تیر ۱۳٩٢
 


موادلازم:برای 6 تا 8 نفر

۱-۱/2 قاشق چایخوری عصاره نعنا

  ۱۷۰ گرم پنیرخامه ای

  ۱۷۰ گرم شکلات سفید

      2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک

      1 فنجان خامه زده شده

      1 قاشق غذاخوری شربت آگاو یا شربت ساده

    نوک کارد نمک

  آب نبات نعناع خرد شده برای تزیین

طرز تهیه:

 کره و شکلات سفید را در کاسه ای بریزید وروی بخار آب جوش قرارداده تا ذوب شود.پس از ذوب ومخلوط شدن از روی حرارت بردارید وکناربگذارید.خامه را در ظرفی زده تا سفت وکرکی شود. عصاره نعناع، شربت آگاو و نمک راهم اضافه وترکیب کنید. شکلات سفید ترکیب وسرد شده را با پنیر خامه ای را در ظرفی جداگانه زده تا صاف ویکدست شود.بعد با خامه ترکیب شده مخلوط کنید. سپس ترکیب را در ظروف دلخواه تقسیم کنید وروی آن را با شکلات خردشده تزیین کنید.

نکته:

شربت آگاو بین ۴ تا ۸ برابر از شکر شیرین تر است. این محصول بصورت شربت سبک فروخته می شود. شیرین کننده آگاو به اندازه شکر، کالری و کربوهیدرات دارد.