آشپزی مدرن

آشپزی

کاپ کیک شکلاتی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:۱٦ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱ امرداد ۱۳٩٢
 



مواد لازم: برای 12 کاپ کیک
۱۴۸ گرم شکر دانه ریز
۱۰۶ گرم آرد همه منظوره
۱۱۳ گرم خامه زده شده
 ۱/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
 ۳/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
 ۱/2 قاشق چای خوری نمک
  ۴۲ گرم پودر کاکائو
  ۵۶ گرم شکلات تلخ و شیرین خرد شده
    ۸ قاشق غذا خوری کره بدون نمک، خردشده
    1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
    2 عدد تخم مرغ
موادلازم: برای کره بادام زمینی
3/4 قاشق چای خوری عصاره وانیل
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/3 فنجان خامه زده شده
1 فنجان شکر
  1 فنجان کره بادام زمینی
  5 قاشق غذاخوری کره بدون نمک، در دمای اتاق
فررابا حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد ویا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
طرز تهیه:
 کره، شکلات و کاکائورا در کاسه متوسط بریزید وروی حرارت بخارآبجوش قرار داده تا ذوب وباهم مخلوط شود.سپس کنار گذاشته تا سرد شود.
 آرد، جوش شیرین، بکینگ پودررابا هم درظرفی الک کنید.تخم مرغ را در ظرفی با همزن کمی زده سپس شکر و وانیل را با نمک اضافه وکاملا زده تا ترکیب شود.مخلوط شکلات راهم اضافه کرده وهم بزنید تا صاف ویکدست شود. نیمی از آرد را توی ترکیب بریزید و با هم مخلوط کنید. خامه را هم اضافه و هم بزنید.باقی آرد راهم توی ترکیب بریزید ومخلوط کنید.وقتی که خمیرصاف ویکدست شد.توی قالبها روازخمیرپرکنید و درفربه مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه قرارداده تا آماده شود.
طرز تهیه رویه کیک:
شکر، کره بادام زمینی، کره، وانیل و نمک را در کاسه با یک همزن برقی زده تا کاملا مخلوط ویکدست شود.سپس درکیسه شیرینی بریزید وروی کیکها روپس ازسرد شدن تزیین کنید