COOKING

آشپزی

شله زرد
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:٢۱ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱ امرداد ۱۳٩٢
 



مواد لازم:برای 4 تا 7 نفر
۱/۴ فنجان بادام خلال شده
1/4 فنجان روغن یا کره ذوب شده
۱/4فنجان گلاب یا بیشتر
   2 فنجان برنج
   8 فنجان آب
   ۴ فنجان شکر
   1 قاشق مرباخوری زعفران ،رنگ شله به سلیقه
      دارچین.پسته وبادام ویا پودر نارگیل برای تزیین
طرز تهیه:
برنج را ازقبل خیس کنید .سپس در ظرفی با آب بریزید وروی حرارت قرارداده تا کاملا بپزد.مرتب هم زده تا ته نگیرد. بعد ازپخت برنج یا حدود 20-25 دقیقه شکررا اضافه وهم بزنید.تا شله کمی غلیظ شود.زعفران را با آب جوش ترکیب کنید (کم ویا زیاد شدن رنگ شله زرد به سلیقه شما بستگی دارد) و توی شله زرد بریزید.در صورتی که هنوزشله کاملا جا نیافته بود .می توانید کمی آب اضافه کرده ودر آخر گلاب را با روغن ویا کره اضافه کنید و گذاشته تا کاملا پخته وغلیظ شود.در آخر بادام راهم اضافه واز روی حرارت بردارید.سپس در ظروف دلخواه با دارچین وپسته ،بادام ویا پودر نارگیل تزیین کنید
مقدار آب برای پخت برنج شله زرد چندبرابر خود برنج است چون بستگی به نوع برنج متفاوت است.