آشپزی مدرن

آشپزی

سوپ جو باسبزیجات وخامه
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:۳٤ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱ امرداد ۱۳٩٢
 


مواد لازم:

2.5 فنجان استاک مرغ
1 فنجان جو
1 دسته جعفری، گشنیز
3 عدد هویج کوچک رنده شده
1 عدد پیاز کوچک نگینی خردشده
1عدد سیب زمینی متوسط رنده شده
4 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1 لیتر شیر
   نمک وفلفل سفید ویا سیاه به ذائقه
طرز تهیه:
جو را به مدت 2 ساعت خیس کنید.سپس با ۵ فنجان آبجوش درظرفی بریزید و روی حرارت به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه قرارداده تا کم کم پخته شود. سپس هویج وسیب زمینی را هم اضافه وگذاشته تا خوب بپزد. پیازرا در ظرفی جداگانه با کمی روغن سرخ کرده تا سبک و طلایی شود.،وقتیکه جو کاملا پخته شد.استاک مرغ وسبزی وپیاز سرخ شده رابه همراه نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید.بعد از ۱۰ دقیقه شیرراهم توی سوپ بریزید و گذاشته سوپ کمی غلیظ شود.در هنگام سرومی توانید با کمی خامه تزیین کنید

english.farsnews