آشپزی مدرن

آشپزی

حلوای سه رنگ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:۳٩ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱ امرداد ۱۳٩٢
 


مواد لازم:

۱/4 قاشق چایخوری زعفران آب کرده
1/2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
۳/۴ فنجان شکر
۱/2 قاشق چایخوری هل
 ۲۸ گرم کره
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 فنجان روغن
3 فنجان آرد
2 قاشق غذاخوری گلاب
طرزتهیه:
شکررا درظرفی بریزید و1 فنجان آب جوش، هل و گلاب را هم اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت گذاشته تا شکرحل شود. زعفران، پودرکاکائو، پودرزنجبیل را درسه ظرف جداگانه بریزید. شربت را به سه قسمت تقسیم کرده و قسمت آنرا به با یکی از ترکیبهای داخل ظرفها اضافه وهم زده تا مخلوط شود.
آرد را در یک قابلمه بریزید وروی حرارت کم گذاشته وتفت داده تا بوی خامی آرد رفته ورنگ آن تیره شود. مرتب آرد راهم زده تا نسوزدو تمام آرد یکدست تفت بخورد.سپس از روی حرارت برداشته آرد را الک کنید.وبعد دوباره توی قابلمه بریزیدو کره راهم اضافه کنیدو هم زده روغن را هم اضافه و کاملا ترکیب کرده و هم بزنید .تا رنگ آرد قهوه ای روشن ویا تیره شود به سلیقه شما بستگی دارد.سپس آرد را به سه قسمت تقسیم کرده وهر قسمت را با یکی از ترکیبها اضافه وخوب هم زده تا حلوا آماده شود.سپس با سلیقه خود سه نوع حلوا را تزیین کنید.

english.farsnews