آشپزی مدرن

آشپزی

جوجه کباب تندوری
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:٤٧ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱ امرداد ۱۳٩٢
 


موادلازم:
500 گرم سینه مرغ بدون استخوان
1 قاشق سوپخوری آب لیمو 
3 قاشق سوپخوری رب تندوری یا ساده
3 قاشق سوپخوری ماست
1 حبه سیر خرد شده 
روغن مایع ذرت= به میزان لازم
نمک و فلفل= به میزان لازم
طرز تهیه:
این کباب غذای سنتی ایالت پنجاب در هند است.سینه های مرغ را به قطعات مکعبی خرد کنید.آب لیمو، رب ،ماست و سیر،نمک، فلفل را روی مرغ بریزید وخوب مخلوط کرده ،کنار گذاشته تا مزه دارشود.سپس تکه های مرغ را به سیخ بکشید.سپس سطع گوشت را باکمی روغن پوشش داده و درفر به مدت 10-12 دقیقه ویا برای آتش مستقیم گذاشته تا پخته وکباب شود. این کباب را با پلو دمی یا با نان مخصوص هند سرو می کنند .