آشپزی مدرن

آشپزی

فیله سوخاری مرغ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:۳۱ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱٠ امرداد ۱۳٩٢
 



موادلازم: برای ۶ نفر
۴۵٠ گرم فیله مرغ
2/3 فنجان پودرسوخاری 
1/2 فنجان آرد همه منظوره
٣٠ گرم سس مایونز
2 عدد تخم مرغ زده شده
٢ بسته عصاره مگی با طعم گیاهی 
طرز تهیه:
تکه های مرغ ر با عصاره مگی مزه دار کنید. پودر سوخاری ، آرد وتخم مرغ زده شده را در ظرفهای جداگانه بریزید وکنار بگذارید. سپس روغن را در تابه بریزید.دو طرف مرغ را به آرد آغشته کرده سپس در تخم مرغ زده شده بغلتانید.در آخر با پودر سوخاری پوشش داده ودر روغن به مدت ١٠-١٢ دقیقه دو طرف فیله هارا سرخ و طلایی کنید.با سبزیجات دلخواه وسس مایونز تزیین کنید.