آشپزی مدرن

آشپزی

رنگینک
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:٠٧ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱٠ امرداد ۱۳٩٢
 



مواد لازم :
200 گرم گردوی خرد شده
۱/۲ پیمانه روغن جامد
   1 کیلوخرمای سیاه یا رطب
   1 پیمانه آرد گندم
   1 قاشق سوپخوری دارچین
      پودر پسته یا نارگیل: مقداری برای تزئین
      پودر هل
طرز تهیه :
پس از خارج کردن هسته خرما یک تکه از گردو را به جای هسته خرما قرار دهید.در صورت تمایل میتوانید پوست خرما را بگیرید.آرد را در ظرفی بریزید وروی حرارت کمی تفت داده تا بوی خامی آرد گرفته ورنگ آن طلایی شود.روغن ذوب شده را به آرد اضافه کنید وهم زده تا رنگ آرد قهوه ای شود.سپس پودرهل را هم به آرد اضافه ومخلوط کنید.مقداری از آرد تفت خورده را در انتهای ظرف دلخواه بریزید وروی آن را با قاشق صاف کنید.سطع آرد را با خرماهای پرشده پوشش دهیدوکمی از پودر دارچین را با پودر پسته روی خرما ها بپاشید.باقی آرد را هم روی خرما بریزید وسطح آن را صاف کنید.باقی پودر پسته ودارچین را روی رنگینک بپاشید وقالب را چند ساعت کنار گذاشته تا بسته شود.سپس بدلخواه برش بزنید
نوع دیگر رنگینک
شما میتوانید از خرمای چرخ شده هم استفاده کنید.خرما را له یا چرخ کنید.سپس کمی با کره روی حرارت تفت دهید.گردو راهم کمی جدا تفت داده وبا خرما ترکیب کنید.بعد کمی از آرد تفت داده شده را کف قالب صاف کرده خرمای تفت داده شده را روی آرد بریزید وصاف کنیدوباقی مراحل مانند بالا انجام دهید.
می‌تونید مقدار روغن ذکر شده در مواد لازم را با ترکیب نصف کره و نصف روغن مایع ترکیب کنید در اینصورت رنگینک عطر خیلی خوبی پیدا میکنه.

برای رولت رنگینک:
ابتدا هسته خرما را خارج کرده و خرما رو چرخ کنید ویا با هر وسیله ای خرما رو له کنید.
در صورت دلخواه برای نرم شدن بیشتر می توانید،خرما را با کمی کره در ظرفی بریزید و روی حرارت کمی تفت دهید.روی نایلونی را با کمی روغن چرب کرده وخرما را روی نایلون قراردهید و با وردنه چرب شده به شکل مربع یا مستطیل پهن کنید.
آرد را در ظرفی بریزید و روی حرارت آرد را تفت داده تا رنگ آن طلائی شود. روغن را اضافه و با روغن تفت داده تا بوی خامی آرد رفته و رنگ آن قهوه ای شود.بعد از روی حرارت بردارید .کمی که سرد شد اون رو روی خرما بریزید و پهن کنید بعد گردوی خرد شده رو روی حرارت کمی تفت بدید و روی آرد بپاشید.
حالا به کمک نایلون خرما را رول کنید.در هر مرحله با دست خرما رو خوب فشار بدید تا مواد به هم بچسبه بعد نایلون رو دور خرما بپیچید و با فشار دست حالت دهید.2-3 ساعت در یخچال قرارداده تا سفت وبسته شود. 
سپس به قطر ۲ سانت برش بزنید.
منبع : کاری از خانم
Farkhondeh Harouni