COOKING

آشپزی

کیک پنیر با طعم هلو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:۱۱ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٤ فروردین ۱۳٩٢
 


مواد لازم:
    400 گرم پنیر خامه ای
    200 گرم خامه
    130 گرم از قند
    200 گرم پودر بیسکویت
    100 گرم کره ،
      20 میلی لیتر آب هلو
         1 قاشق چای خوری وانیل
         5 گرم ژلاتین
         ۲ عدد کمپوت هلو
طرز تهیه :
    ژلاتین درمقداری آب سرد بریزید وبه مدت 10 دقیقه کنار گذاشته تا حل شود. پودر بیسکویت را با کره نرم شده مخلوط کرده و در ته قالب مورد نظرتون که بهتره کمربندی باشه بریزید وروی آن را فشرده و صاف کنید. سپس هلوها را خرد کرده وآب هلو را درتابه بریزید وروی حرارت قرارداده بعد ژلاتین حل شده را به مایع اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. تا کمی سرد شود. بعد پنیرخامه ای را با همزن زده و تمام مواد را با هم مخلوط و روی بیسکویت توی قالب بریزید و به مدت 12ساعت در یخچال قرار داده. تا بسته شود.سپس روی آن را با میوه های فصل تزیین وسرو کنید.