COOKING

آشپزی

کباب بلغاری
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:٤۳ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱٠ امرداد ۱۳٩٢
 



مواد لازم: برای 8 سیخ

800 گرم راسته گوساله
  ١/۴ پیمانه روغن مایع
     ١ عددپیاز بزرگ
     ١ عدد فلفل دلمه‌ای
       نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
 راسته، پیاز و فلفل را خرد کرده، کمی فلفل بپاشید و در روغن بخوابانید و پس از حداقل یکی‌، دو ساعت مواد را از داخل روغن درآورید.
تکه‌های گوشت را با استیک‌کوب کمی پهن کرده و داخل آن یک تکه کوچک پیاز و فلفل‌دلمه‌ای بگذارید. گوشت را بسته و به سیخ بکشید.
 گوشت را روی شعله ملایم کباب کنید تا کاملا مغزپخت شود. یک دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش کمی نمک پاشیده و با نان یا چلو سرو کنید.
نکات:
 راسته را در جهت خطوط گوشت و به اندازه‌های مساوی خرد کنید. یک نکته مهم در انواع کباب چنجه‌ای و برگ آن است که پس از آماده شدن باید حدود 5 دقیقه صبر کنید تا آب گوشت مجددا به بافت آن برگردد وکباب نرم شود. در غیر این صورت کباب سفت به نظر می‌آید.

از سایت ایران شف