آشپزی مدرن

آشپزی

کباب کنجه
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:۱٧ ‎ق.ظ روز جمعه ۱۱ امرداد ۱۳٩٢
 



مواد لازم:

۵٠٠ گرم گوشت راسته گوسفند تکه شده
    ٢ لیوان ماست چکیده ی ترش
    ۴ عدد پیاز نازک خلال شده
       نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
 طرز تهیه:

ابتدا گوشتها را به قطعات تقریبا 7-8 سانت مکعبی شکل تکه کرده( همه ی قطعات به یک اندازه تکه شوند) سپس آنها را شسته و کمی بگذارید بماند تا آبش برود ،سپس پیاز ونمک وفلفل سیاه را با گوشت مخلوط کرده وچنگ بزنید تا آب پیازو نمک وفلفل به خورد گوشت برود وآن را بمدت نیم ساعت در خارج از یخچال بگذارید تا گوشتها استراحت کرده وبعد از نیم ساعت گوشتها را در ظرف مناسبی که کمی گود باشد ریخته وماست را اضافه کرده ودوباره مخلوط را چنگ بزنید وبمدت تقریبا 24 ساعت یا کمتر در خارج از یخچال گذاشته و در ظرف را نیز ببندید تا ماستها ومواد کاملا به خورد گوشت برود و آنرا طعم دار کند بجای ماست میتوانید از آبلیمو وزعفران نیز استفاده کنید که در این صورت کباب شما چنجه ی لیمویی خواهد بود وبرای کسانی با ذائقه ی ترش مناسب خواهد بود. پس از سپری شدن مدت لازم گوشتها را هر 7-8 قطعه به سیخ کشیده و برروی حرارت ملایم زغال برشته و کباب کنید و سپس بهمراه گوجه  کبابی شده و پیازوسبزی تازه تزیین کنید.این کباب را میتوان با مرغ هم درست کرد (تکه های سینه خرد شده )
نکته: ماستی که برای گوشتها استفاده شده و کمی تند وطعم دار شده( به دلیل فلفلهای موجود درآن) را حتما با کبابها سرونمایید و از آن لذت ببرید.
 
فرستاده شده توسط آنا