آشپزی مدرن

آشپزی

آش ساک
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:٥۱ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٤ امرداد ۱۳٩٢
 


مواد لازم:
۵٠٠ گرم گوشت چرخ کرده
 ١٠٠ گرم لپه پخته شده
 ١۵٠ گرم روغن
4 تا 5 قاشق سوپخوری پیازرنده شده
3 تا 4 عدد تخم مرغ
   1/5 کیلوگرم اسفناج
       ١پیمانه آرد برنج
         آب غوره به میزان دلخواه
         نعناع داغ و پیاز داغ برای تزئین
         زردچوبه ، نمک و فلفل به مقدار لازم    
طرز تهیه:
مقداری  آب را را دریک قابلمه بریزید و روی حرارت گذاشته تا بجوش بیاید. اسفناج خرد شده را در آب جوش ریخته گذاشته تا بپزد.سپس لپه پخته شده را به ان اضافه کرده ، پیازرا با روغن وکمی زردچوبه روی حرارت کمی تفت داده در آش بریزید.آرد برنج را دردو لیوان آب سرد حل کرده در آش بریزید و مرتب هم زده تا گلوله نشود.بگذارید آهسته بجوشد وجا بیافتد. گوشت، پیازو نمک، فلفل، زردچوبه را با هم ترکیب و بصورت کوفته های کوچک در دست گرد کنید. کوفته را با کمی روغن در تابه تفت دهید وبه آش اضافه کنید.نمک وفلفل وآب غوره راهم به آش اضافه کرده وهم زده، در آخر کارتخم مرغ ها را در ظرفی شکسته کمی نمک اضافه و با چنگال خوب زده و کم کم داخل آش بریزید و به هم بزنید.چندجوش که خورد از روی حرارت برداشته ودرظرفی بریزید وروی آش رابا نعناع  و پیازداغ تزیین کنید.
منبع تبیان