آشپزی مدرن

آشپزی

پودینگ شکلاتی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:٥٦ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٤ امرداد ۱۳٩٢
 


مواد لازم برای: 4 نفر
٣/۴-٢ پیمانه شیر
1/8 قاشق چایخوری نمک
1/4 پیمانه نشاسته ذرت
1/2 پیمانه شکر
   ٣ قاشق غذاخوری پودرکاکائو
   ٢ قاشق غذا خوری کره یا مارگارین    
   1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
روش تهیه:
شکر، کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را دریک قابلمه بریزید وکمی هم زده ، روی حرارت ملایم بگذارید و شیر را به آن اضافه و مخلوط کنید، تا وقتی به جوش آید و مرتب هم زده تا وقتی مخلوط کامل غلیظ شد وروی قاشق اگر با انگشت پشت قاشق بکشید رد آن باقی بماند. نشانه پختن آن است از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را به آن اضافه کرده هم بزنید.در ظروف دلخواه بریزید وبا خامه وشکلات رنده شده تزیین کنید.
منبع تبیان