آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

اکبر جوجه
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:٥۸ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٤ امرداد ۱۳٩٢
 


مواد لازم:
٢ پیمانه رب انار شیرین
١ کیلوگرم لیموترش
٣ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
١ کیلوگرم جوجه کباب
٣ پیمانه روغن مایع
   نمک و فلفل
روش تهیه:
 جوجه ، آبلیمو، نمک زعفران را در ظرفی بریزید وخوب ترکیب کنید.سپس یک شب تا ٣ویا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.روغن را درتابه ای نسبتا گود و بزرگ داغ کنید و سپس جوجه ها در آن بچینید. جوجه ها معمولا آب می اندازند. اگر اجازه بدهید کمی آبپز شوند، به سود خودتان کار کرده اید. آب جوجه که تمام شد، باید دو طرف گوشت طلایی شود. بعد از این از روغن بیرون بیاورید.روی جوجه ها را رب انار بریزید و با جعفری تزیین کنید.
نکته : این غذا برخلاف جوجه کباب زعفرانی، پیاز و زعفران ندارد. اما اگر دوست داشتید می توانید زعفران و پیاز هم بزنید. خوشمزه تر می شود. ضمنا فراموش نکنید یک کاسه رب انار کنار دستتان بگذارید، لازم می شود.
منبع ایران ویچ