COOKING

آشپزی

اسکالپ میگو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:٠۱ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٤ امرداد ۱۳٩٢
 



مواد لازم :
١٠٠ گرم پنیر پارمسان
٢۵٠ گرم میگو پاک شده
    1 قاشق غذا خوری زنجبیل رنده شده
    1 عددپیاز خرد شده
    2 عدد تخم مرغ
    4 حبه سیر
    ١ قاشق چایخوری پودرجوزهندی
    3 قاشق غذاخوری سویا سس
    ۲ قاشق غذاخوری لیمو ترش
       پودر سوخاری به میزان لازم
       آرد سوخاری به میزان لازم
       نمک و فلفل به میزان لازم
       روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه :
زنجبیل ، سیر، لیمو، پیاز،جوزهندی وسویا سس را درظرفی بریزید و٣ ساعت میگو هارا در این سس بخوابانید.
تخم مرغ را درظرفی بریزید وکمی هم بزنید .آرد وپودر سوخاری را هم در ظروف جداگانه بریزید وکنارگذاشته، میگو ها را ازسس خارج کرده و در آرد بغلتانید .سپس در تخم مرغ وبعد با پودر سوخاری پوشش دهید .روغن را در تابه بریزید و روی حرارت قرارداده تا گرم شود.میگوها را در روغن قرار داده تا سرخ وطلایی شود.
منبع : ایران ویچ