آشپزی مدرن

آشپزی

سبزی پلو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:۳٠ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٤ امرداد ۱۳٩٢
 


مواد لازم:
٧٠٠ گرم سبزی پلو(تره، شبت، گشنیز، جعفری، سیرتازه)
800 گرم معادل 4 پیمانه برنج
 ١۵٠ گرم کره
  ١/٢ قاشق چایخوری زعفران   
        نمک به میزان لازم
طرزتهیه :
برنج را  خیس کرده سپس آبکش کنید. آنگاه مقداری از کره را در ته قابلمه آب کنیدوته دیگ مورد علاقه خود را کف قابلمه بگذارید.یک کفگیربرنج ومقداری سبزی پلو خرد شده روی برنج بپاشید اینکار را تکرار کنید تا کاملاً مواد با هم مخلوط شوند درب قابلمه را گذاشته وبخار برنج را بگیریدو کمی آب وروغن ویا کره ذوب شده روی برنج بدهید .حرارت را کم کرده وبگذارید تابه مدت  45 دقیقه دم بکشد.زعفران را با کمی آب مخلوط کرده وبا کمی برنج مخلوط کرده وروی برنج را تزیین کنید.