COOKING

آشپزی

تارت مارمالاد به
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٦:٢٦ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٤ امرداد ۱۳٩٢
 



موادلازم:
 100 گرم کره
2/5 پیمان آرد سفید
    ١عدد تخم‌مرغ
    ١ قاشق چایخوری  بیکینگ پودر
    ٢ قاشق سوپخوری پودر شکر
    ١ قاشق سوپخوری ماست
    ١عدد زرده تخم‌مرغ
      مارمالاد به به میزان لازم
      آلبالو برای تزیین
طرز تهیه:
آرد، شکر و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط و وسط آن را گود کنید، کره و تخم‌مرغ را ریخته و آرام‌ آرام با نوک انگشتان، آرد را به خورد کره و تخم‌مرغ بدهید. اگر خمیرکمی سفت بود ماست را اضافه کرده و ورزدهید تا خمیر یک دستی به وجود آید.خمیر را کنار گذاشته، بقیه خمیررا درقالب تارت پهن کنید مارمالاد به را در سطح خمیر پخش کنید و  خمیر باقیمانده را با وردنه باز کرده و به صورت نوارهای باریک برش داده و ضربدری روی مارمالاد بچینید. زرده تخم‌مرغ را روی نوارها مالیده و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار دهید تا نوارها طلایی شوند.
نکته:
به جای مارمالاد به از هر نوع مربا یا مارمالاد دلخواه خود می‌توانید استفاده کنید.
منبع: http://ash.ksabz.net