آشپزی مدرن

آشپزی

فاج کشمش
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:۳٧ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ٢۳ امرداد ۱۳٩٢
 


مواد لازم:

 200 گرم  شکر قهوه‌ای روشن
 100 گرم شکر معمولی
 150 میلی‌لیترخامه
   50 گرم کره
   50 گرم کشمش    
       اسانس به دلخواه
طرز تهیه:
قالب مستطیل شکل به ابعاد 10 در 28 سانت را چرب کنید. شکر، خامه و کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره و شکر ذوب شود. اسانس را اضافه کرده در ظرف را ببندید تا 3 دقیقه بجوشد. در ظرف را برداشته و اجازه دهید آنقدر بجوشد تا دمای آن به 116 درجه سانتیگراد برسد. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته ته آن را داخل ظرف دیگری که در آن آب سرد ریخته‌اید قرار داده و مایه را مرتب هم بزنید تا غلیظ و شفاف شود. کشمش را اضافه کرده و داخل قالب آماده بریزید. کنار بگذارید تا نسبتاً سرد شود. سپس آن را به ابعاد دلخواه برش دهید. بعد از بسته شدن کامل، برش‌ها را عمیق کرده و داخل ظرف بچینید. در صورت تمایل می‌توانید برش‌ها را داخل کاغذهای رنگی بپیچید.
 توسط :  گلریز کاوه