آشپزی مدرن

آشپزی

رول بادمجان
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٢٢ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ٢۳ امرداد ۱۳٩٢
 



موادلازم: برای ١٢ وعده
 800 گرم بادمجان
 100 گرم شویدریز خرد شده
 200 گرم گوجه فرنگی قرمزبرش نازک خرده
   60 میلی لیتر روغن نباتی
     1 قاشق چایخوری نمک
     1 عدد تخم مرغ
     ۴ حبه سیرریزخرد شده
طرز تهیه:
بادمجانها را پوست بگیرید ونازک برش بزنید.سپس در آب نمک  به مدت نیم ساعت قراردهید. بادمجانها را در آبکش بریزید. تخم مرغ را در ظرفی جدا کمی زده وسیررا با شوید مخلوط کنید. بادمجان را درتخم مرغ بغلتانید. درروغن سرخ کنید. سپس یک برش گوجه فرنگی  وکمی از شوید روی گوجه فرنگی بریزید وبادمجان را رول کنید ودر دیس بچینید. برای کسانی که می خواهند بدون روغن درست کنند. توصیه من به شما کباب کردن یا بادمجان کبابی پخته شده  استفاده کنید.