موادلازم: برای ۴ نفر


350 گرم پنیر خامه ای
 400 میلی لیتر شیر نارگیل
 200 گرم شکلات سفید
   50 گرم پودرنارگیل
   10 گرم ژلاتین
     ١ لیموی آب گرفته
طرز تهیه:
 ژلاتین رابا 2-3 قاشق غذا خوری آب سرد مرطوب وبه مدت 10 دقیقه کنار گذاشته و بعد آب لیمو را هم اضافه کرده وروی حرارت بخار آبجوش قراردهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.از روی بخار آبجوش برداشته و شکلات را در روی بخار آب جوش قرار داده تا ذوب شود و بعد کناربگذارید تا سرد شود.در یک کاسه پنیر خامه ای، شکلات، شیر، ژلاتین و نارگیل را با هم مخلوط و ترکیب کنید. ترکیب کرم را توی 4 کاسه دسر تقسیم کرده و دریخچال به مدت یک ساعت قرار دهید.با برش های لیمو و برگ نعنا تزیین کنید.