آشپزی مدرن

آشپزی

مرغ با نخود غذای مراکشی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٦:٤٥ ‎ب.ظ روز شنبه ٢٦ امرداد ۱۳٩٢
 


موادلازم:برای دونفر

 ١٣٠ گرم نخود کنسرو شده، شسته و خشک شده
 ٣٠٠ گرم ران یا سینه مرغ  خرد شده
 400  گرم کنسرو گوجه فرنگی،یا گوجه فرنگی خرد شده
   ٧۵ گرم مگی یا دوبسته
     1 فنجان ویا ٢٠ گرم برگ کوچک اسفناج
طرز تهیه:
١ قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهی تابه متوسط،بریزید وروی حرارت قرار دهید.مرغ را  به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که سرخ شود.تفت دهید. کنسرو گوجه فرنگی ، مگی ونخودرا اضافه به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که مرغ از  پخته شود طبخ کنید.اسفناج راهم اضافه کرده و هم بزنید.