آشپزی مدرن

آشپزی

بستنی عسلی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٧:٤٦ ‎ب.ظ روز شنبه ٢٦ امرداد ۱۳٩٢
 


موادلازم:
 1/2 قاشق چای خوری نمک دریا
    8 قاشق عسل
    1 فنجان شیر
    2 قاشق غذا خوری شکر
    4 زرده تخم مرغ بزرگ
    1 فنجان خامه زده شده
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ فلزی، را پرازیخ وکمی آب کنید.کاسه دیگری، کمی کوچکتر، را در داخل ظرف یخ قرارداده کنار بگذارید.
در یک ماهی تابه کوچک، عسل را روی حرارت  ​​کم گذاشته و نمک را اضافه ومخلوط کنید تا زمانی که حل شود. از روی گرما کنار بردارید.در یک ماهی تابه شیروشکررابریزید وروی حرارت متوسط،گذاشته گاهی اوقات هم بزنید تا شکردرآن حل شود. در یک کاسه زرده تخم مرغ را با همزن زده تا ترکیب شود.حدود یک فنجان شیر گرم را به زرده تخم مرغ اضافه وهم زده تا ترکیب شده و سپس، باقی شیر را هم اضافه به آرامی روی حرارت هم زده تا غلیظ شود. یک الک را روی کاسه توی یخ قرارداده وکرم آماده شده را توی الک بریزید وصاف کنید.عسل وزرده زده شده راهم اضافه کاملا ترکیب کنید. وقتیکه ترکیب کاملا سرد شد.خامه راهم اضافه وپس از ترکیب توی ظرف پلاستیکی بریزید و دریخچال به مدت 4-5 ساعت، یا یک شب، قرارداده ومرتب هم زده تا زمانی که سرد وبسته شود.