COOKING

آشپزی

مربای بهار نارنج
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٥٤ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢٧ امرداد ۱۳٩٢
 



مواد لازم :
١/۵ لیوان شکر
٢ لیوان بهار نارنج
٢لیوان آب
١ قاشق غذا خوری آب لیمو
عرق بهار نارنج به مقدار لازم
طرز تهیه :
بهارنارنج را در آب ریخته و روی حرارت گذاشته تا جوش آید چند دقیقه که جوشید حرارت را خاموش و بگذارید تا سرد شود بعد بهار نارنج را از آب خارج کرده و فشار داده تا آبش گرفته شود دوباره بهار نارنج را در آب گرم ریخته و مدتی بگذارید تا بماند و دو باره آب آن را عوض کنید .پنج بار این کار را تکرار کرده و روی آن آب ریخته و مدت یک شبانه روز بماند تکرار این مراحل برای گرفتن تلخی بهار نارنج است . 
آب و شکر و بهارنارنج را روی حرارت بگذارید و وقتی که جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید تا بهار پخته و نرم شود و گلبرگ ها کاملا شیشه ای و شفاف شود آبلیمو و سپس عرق بهار نارنج هم اضافه و شربت که قوام آمد شعله را خاموش کنید.
اگر دسترسی به بهار نارنج تازه ندارید از بهار نارنج خشک شده هم میتوانید استفاده کنید تنها فرقش این است که قبل از تهیه در آب خیس کنید ووقتی گلبرگ ها از هم باز شد و نرم شد بقیه مراحل را مانند توضیحاتی که در بالا نوشتم انجام دهید .
منبع : ashpazierangin.blogfa.com