آشپزی مدرن

آشپزی

کمپوت آلبالو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٥۸ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢٧ امرداد ۱۳٩٢
 


 

مواد لازم :

 50 گرم شکر
   1 کیلو آلبالوی سالم و درشت
   3 لیوان آب
طرز تهیه :
ابتدا دم آلبالوها رو گرفته و خوب بشویید، سپس به همراه آب و شکر درون ظرفی ریخته روی حرارت بزارید تا کمی بپزد و مقدار آب آن به دو سوم برسد.
نکته :
1- میتونید یه قاشق چایخوری وانیل به آب و شکر اضافه کنید
2- میتونید ابتدا هسته آلبالو هارو دربیارید بدون اینکه آلبالو تغییر شکل بده و له بشه، بعد مراحل پخت رو انجام بدید

نکته :نوع دوم تهیه کمپوت
ابتدا دم البالوی درشت و سالم را گرفته درون شیشه های مناسب ریخته و سپس شربت را درست کرده . کمی خنکتر که شد میریزیم و البته چهار یا پنج تا شیشه پر می کنیم .و بعد این شیشه ها رو بدون اینکه درشان را بندیم درون قابلمه قراردهیم و قابلمه را تا جایی که از شیشه ها کمی پایین تر باشد اب میریزم و روی حرارت قرار داده تا جاییکه درون شیشه البالو ها بجوش بیاد و سپس وقتی احساس کردید البالو ها کمی داره نرم میشه (البته خیلی هم نرم نباشه) انوقت با همان قابلمه که شیشه های البالورا درسینک ظرفشویی طوری قراردهیم و سپس در قابلمه تقریبا" نیمه باز طوری قرار میدهیم که وقتی شیر اب رو باز کنیم مستقیم روی در قابلمه ریخته شود. و ان اب از روی در قابلمه بدرون قابلمه رفته و کم کم اب داغ رو سرد میکنه ( لازم به ذکر است که قبل از این عمل در شیشه ها رو محکم بسته ایم ) و این عمل انقدر ادامه میدهیم که شیشه های کمپوت را دست زدیم خنک شده باشند و این عمل رو پاستوریزه کردن میگن و سپس شیشه ها رو بر میداریم یک شب وارونه قرار داده و بعد دور درب شیشه ها رو چسب زده به حالت اولیه بر گردانده و برای ماه ها حتی سالها بدون خراب شدن نگه دارید نکته : وارونه گذاشتن شیشه ها برای اینستکه هر هوایی درون شیشه هست خارج بشه  ودرب قابلمه" نیمه هم برای اینکه اب سرد مستقیم درون اب داغ نشود که باعث ترکیدن شیشه ها شود
maryam

نظرات