آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

پولکی پرتقالی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٤۳ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳٩٢
 


موادلازم: برای60 پولکی

125 گرم معادل2 فنجان + 2 قاشق غذا خوری شکر
  85 گرم معادل3/4 فنجان  آرد
113 گرم معادل1/2 فنجان آب پرتقال
113 گرم کره ذوب شده
    1 عدد رنده شده پوست پرتقال

فررابا حرارت 350 درجه فارنهایت ویا 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه:
 آرد و شکررا در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید.پوست رنده شده پرتقال وکره ذوب شده را درآب پرتقال شده بریزید وبه کاسه آرد اضافه کنید وباهم زده تا مخلوط وصاف شود.2 ساغت دریخچال قرارداده وبعد درکیسه شیرینی با ماسوره کوچک ساده بریزید وروی کاغذ پوستی کمی چرب شده با فاصله 7تا 8 سانت بچینید. به مدت 10 دقیقه در فر قراردهید.سپس با یک پالت از کاغذ جدا کرده وتا کمی گرم است میتوانید روی استوانه قرار داده وبا دست کمی روی آن را حالت دهید.سپس گذاشته تا سرد شود.اگر قبل از فرم دادن خشک شده بود میتوانید به مدت 30-60 ثانیه در فر قرار داده تا گرم شده وبتوانید حالت دهید.