COOKING

آشپزی

اسنک میگو با سبزیجات
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٥٦ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳٩٢
 


 

موادلازم : برای ۴-۶ نفر

450 گرم میگو پاک شده   
  16 نان تاکو ١۵ سانتی آرد یا چیپس ذرت   
   8  قاشق غذاخوری ترکیب کره با روغن زیتون و نمک دریا
   1 عدد فلفل دلمه سبز نگینی خرد شده
   1 عدد فلفل دلمه قرمز نگینی خرد شده
   1 عدد پیاز نگینی خرد شده
   1 فنجان ذرت پخته شده   
   2 قاشق غذاخوری چاشنی پودر تاکو ویا کمتر پودرفلفل قرمز
   3 فنجان پنیرپیتزا رنده شده مزه به دلخواه
     خامه وگشنیز کمی برای تزیین
طرز تهیه:
 1قاشق چای خوری از ترکیب کره با روغن زیتون و کمی نمک دریا را در تابه بریزید وبعد از ذوب شدن کره روی نانها را با این ترکیب چرب کنید. میگو را پس از پاگ کردن خرد کرده با فلفل قرمز مزه دار کنید ودرتابه دو قاشق غذاخوری کره با روغن زیتون وکمی نمک دریا را در تابه بریزید وروی حرارت قرار داده تا ذوب شود. میگو خرد شده را اضافه ودر تابه تفت داده تا پخته وسرخ شود. کنار گذاشته ودوباره کمی کره رابا روغن زیتون در تابه بریزید وگذاشته تا گرم شود سپس پیاز وهردو فلفل را در تابه بریزید وتفت داده تا سبک وکمی سرخ شود. ذرت را هم اضافه کرده وبا ترکیب کمی تفت دهید.
پنیررنده شده را روی نیمی از نانها تقسیم کنید وبعد سبزیجات تفت داده شده را به تساوی رو پنیرها بریزید و میگو را هم روی سبزیجات تقسیم کنید. نانهای باقی مانده را روی ترکیب قرار دهید سپس یک تابه را روی حرارت ملایم قرار داده تا گرم شود. نانهای پر شده را به آرامی در تابه قرار داده تا گرم شد وکمی پنیرها ذوب شود. با رولت برش داده وبا سالسا ویا خامه تزیین کنید.شما میتوانید درفرهم با حرارت ٣۵٠ درجه فارنهایت ویا ١٨٠ درجه سانتیگراد به مدت ١٠-١۵ دقیقه قرار داده تا پنیر ذوب واسنک آماده شود