آشپزی مدرن

آشپزی

سالاد تند با فیله مرغ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٥٧ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳٩٢
 


موادلازم:برای ٢ وعده
100 گرم مرغ برش زده
 ½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
 ½ قاشق چایخوری پودرفلفل سیاه
 ½ قاشق چایخوری  فلفل سفید
 ½ قاشق چایخوری  نمک دریا
 40 گرم قارچ برش زده
 40  گرم خیار برش زده
 40 گرم تربچه قرمزبرش زده
 ½ قطعه پیازقرمزبرش زده
 20 گرم کاهو برش زده
  20 میلی لیترروغن زیتون
  15 میلی لیتر آب لیمو
   5  گرم جعفری خرد زده
   ١ عدد فلفل قرمزخرد شده
طرز تهیه:
فیله مرغ رابا، فلفل سیاه ، فلفل سفید، فلفل قرمز، نمک مزه دارکنیدوبا کمی روغن در تابه روی حرارت تفت وسرخ کنید.
فیله سرخ شده مرغ ، قارچ ، کاهو، تربچه ،خیار، فلفل قرمز، پیازقرمزترکیب و روغن زیتون را با آب لیمو اضافه وباهم ترکیب کنید