آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

ماهی کباب با پودر بادام
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:٠٦ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳٩٢
 



موادلازم: برای 4 نفر
900 گرم ماهی فیله شده
150 گرم بادام پودر شده
 ٢/1 قاشق چایخوری  نمک دریا
  40 میلی لیتر روغن نباتی
    1 عدد تخم مرغ
    2 قاشق غذا خوری پودر سوخاری
طرز تهیه:
پودربادام ،پودر سوخاری، کمی نمک راباهم ترکیب کنید ودرظرفی بریزید. تخم مرغ را هم در ظرفی کمی زده و روغن را درتابه بریزید وروی حرارت قرار داده تا داغ شود. سپس ماهی را درتخم مرغ بغلتانید وبعد با پودر سوخاری پوشش دهید.10 دقیقه درروغن گذاشته واطراف آن را سرخ وطلایی کنید.با سبزیجات وسیب زمینی پخته وسرخ شده تزیین کنید.