آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

سبد شکلات
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:٠٦ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱٧ شهریور ۱۳٩٢
 


مواد لازم برای 6 سبد

100 گرم شکلات تیره ویا سفید
طرز تهیه:

شکلات را ریز خرد کنید وبعد در ظرفی بریزید و روی حرارت بخار آبجوش بریزید وگذاشته تا ذوب وصاف شود.
پشت شش قالب آلومینیومی را با سلفون بپوشانید.با کاغذ پوستی یک قیف درست کرده و ازشکلات ذوب شده توی آن بریزیدوبا آن سطح بیرونی قالب روی سلفون ر ا با خطوطی درهم پر کنید.شما میتوانید با سلیقه خود شکلهای مختلفی را روی قالب ایجاد کنید.سپس در فریزر قرارداده تا سفت وبسته شود.هنگام خارج کرده مواظب باشید بخاطر ترد بودن شکلاتها خرد نشود.حالا میتوانید توی شکلات ها را با ، بستنی، خامه زده شده، ، انواع کرم، باواریا، و غیره ...، پر کنید وسریع سرو کنید.
نکته :تا زمان استفاده از سبدهای شکلاتی را در فریزر نگهداری کنید.