COOKING

آشپزی

لقمه مرغ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:۳٧ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۳۱ شهریور ۱۳٩٢
 


موادلازم:
2  فیله سینه مرغ نواری خردشده
1  قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان، برای سرخ کردن
4 گوجه فرنگی نواری برش خورده
4 قاشق غذاخوری سس مایونز
   کمی کاهو خرد شده،
   نمک و فلفل سیاه
موادلازم: برای مزه دارکردن مرغ
1/2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  1  قاشق غذاخوری روغن زیتون
  1 حبه سیرخرد شده
 1   قاشق غذاخوری سس سویا
 1   قاشق غذاخوری عسل
 2   قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
      
طرز تهیه:
گوشت مرغ را با نمک وفلفل مزه دارکنید. شکر قهوه ای ، روغن زیتون ، سیر، سس سویا ،عسل، روغن آفتابگردان رابا هم ترکیب کرده وگوشت مرغ را توی این مخلوط به مدت 30 دقیقه قرارداده تا مزه دارشود.توی تابه روغن راگرم کنیدوتکه های مرغ را درروغن بریزید وتفت دهید.توی نان های ذرت را با سس مایونز پوشش داده وکاهو وگوجه فرنگی را با تکه های مرغ وکمی گشنیزخرد شده  را روی نان قرار داده ودو طرف نان را با یک خلال دندان ثابت نگهدارید.