آشپزی مدرن

آشپزی

تارت انگور
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:٥٤ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۳۱ شهریور ۱۳٩٢
 


موادلازم: برای 6 کیک
15  حبه انگورسبز
   6 حبه انگور سیاه
   1 قاشق غذاخوری مارمالاد زرد آلو
موادلازم : برای خمیر شیرینی
250 گرم آرد سفید
125 گرم کره
100 گرم شکر
    2 عدد زرده تخم مرغ
موادلازم: برای کرم
60 گرم شکر
60 گرم کره
70 گرم پودر بادام
  1 عدد تخم مرغ
فر را با حرارت 180درجه سانتیگراد ویا 360 درجه فارنهایت روشن کنید. 6 قالب به عرض 8 سانت را کمی چرب کنید.
 طرز تهیه:
کره وشکر را زده تا کرم رنگ شود. تخم مرغ ها را هم اضافه وهم زده تا ترکیب یکدست شود .آرد را هم توی مخلوط بریزید و با هم ترکیب و هم زده تا خمیری نرم وصاف بدست آید .خمیر را درنایلون و یک ساعت در یخچال قراردهید.
خمیرشیرینی را به ضخامت 3 میلیمتر پهن کرده و بعد توی قالب پهن کرده و با کشیدن وردنه روی قالب خمیر اضافه را جدا کرده کف خمیر را با چنگال چند سوراخ بزنید.
طرز تهیه: کرم
شکر وکره را با هم زده تا صاف و کرم رنگ شود.تخم مرغ را توی کرم بزنید و کاملا هم زده تا ترکیب شود. پودر بادام را هم به ترکیب اضافه و زده تا یکدست و صاف شود.توی خمیر قالب ها را با این کرم پر کرده و با دانه های انگور تزیین کرده برای براق شدن روی انگورها و کیک را با یک برس از مارمالاد زرد آلو پوشش دهیدو در فر به مدت20-25 دقیقه قرار  دهید.