آشپزی مدرن

آشپزی

دسر پنیر وتوت فرنگی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٤٦ ‎ب.ظ روز شنبه ۱٧ فروردین ۱۳٩٢
 


مواد لازم: برای 6  نفر
     100 گرم بیسکویت پودر شده
     200 گرم پنیر خامه ای
     150 گرم ماست طبیعی
     210 گرم شیر
     250 گرم از توت فرنگی برش را به مکعب های کوچک
         6 گرم ازژلاتین در کمی اب حل شود.
         2 قاشق غذا خوری کره ذوب شده
         ۲ قاشق غذا خوری شکر
         3 قاشق مربا توت فرنگی
         ۱ لیموی آب گرفته شده
طرزتهیه:
بیسکویت را با کره ذوب شده، شکر،آبلیمورا باهم در ظرفی مخلوط کرده تا نرم شود. با نوک انگشتان خمیررا باهم مخلوط کنید.سپس از ترکیب در انتهای لیوانهای ویا ظروف برای سرو بریزید.
بعد از نرم شدن ژلاتین درآب گرم با آب لیمو و شیر و وانیل مخلوط کنید. سپس پنیرو ماست را زده و با مواد آماده شده ژلاتین مخلوط کرده و روی بیسکویت ها در ظروف بریزید.به مدت 2 ساعت در یخچال گذاشته وبعد توت فرنگی را با مربا و خامه ترکیب کنید و روی ترکیب توی لیوانها بریزیدو سرو کنید.