آشپزی مدرن

آشپزی

لاهماجون پیتزا ( ترکیه )
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:۱٠ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۳ مهر ۱۳٩٢
 



مواد لازم برای تهیه خمیر
500 گرم آرد سفید
300 تا 350 میلی لیتر آب ولرم
10 گرم پودر خمیر ترش،
2 قاشق سوپخوری روغن مایع
1 قاشق چایخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
آرد و نمک را مخلوط کرده 3 بار الک کنید. پودر خمیر ترش را با شکر مخلوط کرده به همراه 1/4 پیمانه آب ولرم حدود 10 دقیقه استراحت دهید. سپس آن را با آرد مخلوط کرده به تدریج آب و روغن را به مواد بیفزایید تا حالت خمیری پیدا کنند. خمیر را 10 تا 15 دقیقه ورز دهید. خمیر را در ظرف آرد پاشیده شده، حدود 1 ساعت استراحت دهید. سپس آن را 5 دقیقه دیگر ورز داده به ۸ قسمت تقسیم نمایید. هر ۸ قسمت را درون سینی چیده رویشان آرد بپاشید. پارچه ای تمیز روی خمیرها کشیده 15 دقیقه دیگر آن ها را استراحت دهید

مواد لازم برای روی خمیر
 ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  ۵۰ گرم جعفری تمیز شده
    ۲عددپیاز متوسط
    ۲عددفلفل قرمز شیرین
    ۵ عدد گوجه فرنگی
    ۲ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
    ۱ قاشق غذا خوری رب فلفل
       نمک وپودر فلفل قرمزوسیاه بمقدارلازم
 طرز تهیه:
به غیراز گوشت چرخ کرده تمام مواد را درغذا ساز ریخته وخوب خورد کنید یا خوب ساتوری کنیدودرظرفی همه را باهم مخلوط کنید کنیدخوب ورزبدهید حالا ازگلوله های خمیر بردارید وبا وردنه باز کنیدواز مایع گوشتی ۲قاشق سوپخوری روی خمیر ریخته وخوب پهن کنید حالا به ۲روش متوانید بزید روش اول درسینی فر با دمای ۱۸۰ درج بین ۷الی ۱۲دقیقه
روش دوم درتابه روی اجاق گازخمیر را توی تابه گذاشته وبه مدت ۱۰ دقیقه باشعله کم تبخ میکنیم امیدوارم درست کنید ولذت ببرید
کورش سراشپز