COOKING

آشپزی

کوفته گوشت بره (مخصوص کشور ترکیه)
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:۱٠ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۳ مهر ۱۳٩٢
 


مواد لازم
500 گرم گوشت بره چرخ شده
1/2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
   1 عدد فلفل تند (ریز شده)
   1 قاشق مرباخوری پودر زیر سبز
   1 عدد پیاز رنده شده
   1 عدد تخم مرغ
   2 حبه سیر له شده
      مقداری نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
 تمام مواد را مخلوط کرده خوب ورز دهید. از مواد گلوله هایی به اندازه گردو درست کرده به شکل بیضی درآورید و درون روغن سرخ نمایید.
این کوفته را هم می توانید به صورت ساندویچ و یا درکنارکمی پلو وسالاد سروکنید بسیار لذیذ وخوشمزه هست امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
نکته///درصورت دلخواه از فل فل تند استفاده کنیدولی وجود فل فل سبز به خوشمزه ترشدن این غذا خیلی کمک میکنه