آشپزی مدرن

آشپزی

نان رولت
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:۳٢ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۳ مهر ۱۳٩٢
 


موادلازم:برای٣عدد
۴۵٠ گرم شکر
۴٠٠ گرم آرد قنادی
 ١/٢ لیوان آب
  ١۵ عدد تخم‌مرغ تازه و خنک
    ۱ قاشق غذاخوری عسل
   ۴ قطره اسانس موز یا پرتغال
  فر را با حرارت ٣۵٠ درجه فارنهایت ویا ٨٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه:
زرده و سفیده رو از هم جدا کنید
(ظرف میکس یا وسائلی که با آن سفید رو میزنید کاملا تمیز و سرد و آغشته به چربی‌ نباشد)
سپس شکر و سفیده رو باهم مخلوط کرده با حد اکثر سرعت میکس کنید(سفید رو با درجه همزن برقی بزنید تا سفید آب نیندازد)
هنگامی که مثل برف سفید و سفت شد و وقتی‌ با قاشق غذا خوری مقداری از آن را بردارید از قاشق نریزد این مرحله به پایان می‌رسد
نصف مواد فوق را با زرده تخم مرغ و ارده الک شده و عسل و نصف لیوان آب سرد و اسانس باهم مخلوط می‌کنیم با همزن دستی‌ تا زمان که همهٔ مواد به خورده هم رفته هیچ گوله‌ای احساس نشه هم می‌زنیم
بقیه ترکیب سفید تخم مرغ و شکر را به مواد اضافه کرده به خوبی‌ هم می‌زنیم تا مجددا صاف و یکدست شوند حالا سینی فر رو چرب کرده یه کاغذ روغنی به سایز دیس درست کنید و به دیس چسبانده مواد را روی آن به مقدار بریزید و سطح آنرا صاف کنید
(همون طور که قبلان گفته شد این دستور برای ۳ عدد نان رولت می‌باشد پس قبل از ریختن مواد به داخل دیس آنرا به سه قسمت مساوی تقسیم نمایید)
دیس هارا داخل فر گرم گذاشته به مدت کمتر از چند دقیقه (تا زمانی‌ که روی آن طلائی شود)از فر خارج نمایید
بعد از ۱۵ دقیقه میتوانید کاغذ روغنی را با دقت از نان جدا کنید.
و تا زمان استفاده در یک نایلون بسته قرار دهید .
مسعود عمرانی