آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

شیرینی برفی هندی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:٠٦ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۳ مهر ۱۳٩٢
 


مواد لازم:
 250 گرم پودر نارگیل،
     1 قوطی شیر عسلی،
     6 عدد دانه هل پودر شده
        مقداری مغز پسته خام خرد شده
طرز تهیه:
200 گرم از پودر نارگیل را با شیر عسلی، پودر هل و مغز پسته مخلوط کرده روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه هم بزنید تا شروع به خشک شدن کند.خمیرنرم لطیفی بدست می اید سپس اجازه دهید به مدت 15 دقیقه خنک شود. از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو درست کرده درون مابقی پودر نارگیل بغلتانید. 1 ساعت استراحت درون یخچال برای شیرینیها کافیست.

منبع کوروش سر آشپز